Tallsjö med Fafii!

Nu är det Cassie som skriver.
Tallsjö med Ida, söndag - onsdag, <3

Vi hade så grymt kul! Det hände så mycket på bara tre dagar. :O
Som när Ida skulle visa mig Tallsjön, badplatsen då, så gick vi ju dit. När vi kom dit så stog det några poliser där med en fastighetsmätare. Dom fick stanna 11 bilar innan vi gick hem, undrar hur mycket dom tjänade på det? :O En stackare som körde 16 km/h för mycket fick betala 2800 kr. Fast det är väl rätt åt dom.

En annan dag då Idas mormor och morfar skulle fara in till Umeå och göra något med kyrkan så fick vi vara ensamma hela dagen, och dom skulle inte komma hem förren på natten. Allt gick bra och vi hade jättekul hela dagen tills natten kom. Då satt vi uppe på övervåningen och spelade Bluff, när hundarna plötsligt började skälla som om det gällde livet. Vi vart självklart jätterädda att det var någon där ute så vi gick ner. När vi kom dit ner vart vi gråtfärdiga, för man hörde steg på altanen och det var någon som ryckte i handtaget! Ida tog telefonen och ringde sin mamma, som försökte lugna ner oss. Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände men jag vart lugnare och vi såg på TV. Hundarna slutade skälla, och sen kom hennes morföräldrar hem.

Någon dag tidigare (tror jag) så var vi ute och kollade på olika saker, och det vart lite sent när vi var på väg hem. Hennes mormor ringde och sa att vi skulle börja komma hem nu innan det blev "mört", men det tog ju sin lilla tid eftersom att vi kanske segade oss lite, så det hann bli mörkt och kusligt ute. Vägen hem var ganska dåligt upplyst och det var träd på båda sidor om oss, och vi gick och pratade om vad vi skulle göra om vi såg en bil köra mot oss i hög fart. Rätt som det var så hörde vi ett ljud av en bil som rörde sig väldigt fort (förmodligen) så vi vart dörädda och kastade oss ner bredvid diket, bakom en snödriva och hoppades på att det inte var någon våldtäktsman eller något annat sådant. Vi var ju redan uppskrämda efter det vi pratat om och stället vi befann oss på. Det var ingen våldtäktsman utan personen bara körde förbi. Då pustade vi ut och fortsatte gå. Då kom en bil och vi gjorde samma sak igen, men det var ingen brottsling den här gången heller. Till slut kom vi hem och var minst lika rädda som innan, men vi sov gott i alla fall. :)

Resten av tiden som vi var där i Tallsjö så har vi bara varit lite random. Vi har tagit lite kort och varit med djuren. Vi har haft kul, och jag längtar tillbaka!
Hoppas på att jag får följa med någon fler gång. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0